301819
Brak okładki
Książka
W koszyku
Wybrane zagadnienia z biochemii przemysłu spożywczego / Barbara Bijok, Franciszek Bijok. - Wyd. 3. - Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 1992 (Biel. Biała : BZG). - 133, [2] s. : rys., wykr. ; 21 cm.
Forma i typ
Symbol UKD: 664+637:577.1](075.3)
Status dostępności:
Sandomierz - wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 35371 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
Podręcznik dla technikum przemysłu spożywczego, kl. III.
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. s. [135].
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej