301774
Brak okładki
Książka
W koszyku
Technologia przetwórstwa mięsnego. Cz. 2 / Leszek Brochowski. - Wyd. 3 popr. - Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 1975 - 338, [1] s., [1] s. tabl. : il., tab. ; 24 cm.
Temat
Symbol UKD: 637.5(075.3-021.66)
Status dostępności:
Kielce - Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 118291/czyt.Podr. (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego
Dla kl. 3 i 4 technikum przemysłu spożywczego.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej