301716
Książka
W koszyku
Mikrobiologia żywności / Emil Drewniak, Teresa Drewniak. - Wyd. 6. - Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 1998 - 163, [1] s. : fot., rys., wykr. ; 21 cm.
Symbol UKD: 579:663/664+637](075.3.053.7)
Status dostępności:
Kielce - Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 226751/czyt.Podr. (1 egz.)
Włoszczowa - wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 26125 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego
Dla uczniów kl. I zsz, zawód - operator maszyn i urządzeń przemysłu spożywczego oraz uczniów kl. II technikum zawodowego, zawód - technik technologii żywności.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej