301742
Brak okładki
Książka
W koszyku
Technologia gastronomiczna z obsługą gości. Cz. 3 / Ulrike Arens-Azevêdo [et al. ; tł. Magdalena Chorąży et al.]. - Warszawa : "Rea" ; Bad Homburg vor der Höhe : "Gehlen", 1999. - 295 s. : il. (gł. kolor.), mapy ; 25 cm.
Temat
Symbol UKD: 641.5:642](075.3.053.7)
Status dostępności:
Kielce - Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 236076/czyt.Podr. (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego
Dla tech. i szkoły zawodowej, zawód - technik gastronomii, gastronom i hotelarz.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej