307075
Book
In basket
(Instytut Żywności i Żywienia Zaleca)
Książka jest skierowana do pacjentów cierpiących na dolegliwości trzustki. Autorzy przekazują podstawowe informacje o budowie i funkcjonowaniu tego narządu oraz o najczęściej występujących schorzeniach. Omawiają przyczyny, objawy i możliwości leczenia, do którego również zalicza się stosowanie odpowiedniej diety. Opracowane przy współpracy z dietetyczkami jadłospisy zamieszczone w poradniku są jego bardzo cennym uzupełnieniem.
Availability:
Sandomierz - wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 51194 (1 egz.)
Notes:
General note
Na s. przytyt.: autorzy Jan Dzieniszewski, Mirosław Jarosz, Ewa Rychlik, Katarzyna Wolnicka.
Bibliography, etc. note
Bibliogr. s. 157.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again